Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0113-275850
  • info@arbobenefits.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verzekeringsmogelijkheden werkgever 

Indien uw werknemer ziek wordt heeft u als werkgever een loondoorbetalingsverplichting welke 104 weken doorloopt, terwijl er geen arbeid kan worden verricht. Is uw werknemer na 104 weken nog steeds ziek dan stroomt deze veelal door naar de WGA, een wet waar werkgever de rekening voor betaald.

Een WGA-uitkering wordt voor een maximale periode van 10 jaar in rekening gebracht. In totaal beslaat de loondoorbetalingsverplichting daarmee een periode van 12 jaar. 

Voor beide perioden zijn verzekeringsoplossingen. De praktijk leert dat er grote verschillen bestaan tussen de verschillende verzekeraars en in het geval van de WGA, het UWV. 

ArboBenefits werkt samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen en assurantie tussenpersonen. ArboBenefits heeft hiermee afspraken gemaakt over de kwaliteit van dienstverlening en aanvullende financiële vergoedingen. Hierbij kunt u denken aan een re-integratiebudget en een preventie budget wanneer u kiest om de verzuimverzekering te combineren met de arbodienstverlening van ArboBenefits.

Wij brengen graag - geheel vrijblijvend - in beeld welke verzekeringsoplossingen er voor u zijn. Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. 
 
Telefoon: 0113-275850
E-mailinfo@arbobenefits.nl