Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0113-275850
  • office@arbobenefits.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

ArboBenefits, Meer dan een Arbodienst!

De sleutel tot beheersing en reductie van verzuim is communicatie. En juist daar schort het nog al eens aan tussen werkgever, werknemer en arbodienst. Wij treden op als casemanager, registreren het verzuim, houden de wettelijke termijnen in de gaten en regelen alles wat noodzakelijk is om een medewerker zo goed en zo snel mogelijk weer gezond aan het werk te krijgen.

Wij zijn er om u te ontzorgen en duidelijk te zijn over verzuim!
Met respect voor alle betrokken partijen en een activerende houding. Zou een medewerker eigenlijk geen ziekteverlof moeten aanvragen in plaats van zich ziek te melden? En wordt de zieke medewerker gevraagd wat hij of zij nog wél kan? Want ziek is niet per definitie hetzelfde als (volledig) arbeidsongeschikt.

Bij regelmatig verzuim, of als er langdurig verzuim dreigt, is het van belang dat er actie wordt ondernomen. Dat doen wij! Onze casemanager overlegt met de werknemer en werkgever en gaat over tot actie. Bij alles wat we ondernemen staat communicatie naar alle partijen voorop!

ArboBenefits kent de verzekeraars!
Heeft u een verzuim of WIA verzekering? Vaak stelt de verzekeraar een re integratiebudget beschikbaar! Wij zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn.

ArboBenefits : werkt beter!