Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0113-275850
  • info@arbobenefits.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

ArboBenefits, Meer dan een Arbodienst! 

ArboBenefits is een gecertificeerde arbodienst met landelijke dekking. Onze focus is gericht op verzuimmanagement en personele risicobeheersing. Dit doen wij door dienstverlening op maat te bieden, korte lijnen te hanteren en door onze klanten op een persoonlijke manier te ontzorgen in ziekte- en verzuimbegeleiding van preventie tot re-integratie.

Wanneer u als klant kiest voor ArboBenefits dan zal er één vaste casemanager beschikbaar worden gesteld. De casemanager zal middels een persoonlijk gesprek nader kennismaken om de organisatie te leren kennen en om de afspraken rondom de verzuim begeleiding vast te leggen. Bij een melding wordt er dan direct geschakeld op basis van deze afspraken. De casemanager zal pro- actief zijn/ haar werk verrichten zodat mogelijkheden daar waar mogelijk worden benut.

Arbodienstverlening is een breed georiënteerde dienstverlening, naast de ziekte- en verzuimbegeleiding biedt ArboBenefits tal van interventies. Een greep hier uit: het arbeidsdeskundig onderzoek, re-integratie tweede spoor, werkdrukonderzoek, Periodiek Medische Onderzoeken (PMO), medische keuringen, de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), werkplekonderzoek, verzuim trainingen aan leidinggevenden en coaching trajecten.

Naast deze interventies, biedt ArboBenefits ook op het gebied van personele mobiliteit dienstverlening aan. ArboBenefits hanteert een open communicatie. Onze ervaring leert dat gewoonweg een gesprek voeren het verschil kan maken als zaken bespreekbaar worden gemaakt, óók of juist díe lastige zaken, om zo tot concrete afspraken te komen. Dit is met name het geval wanneer de wederzijdse afspraken tussen werknemer en werkgever veranderen en aangepast moeten worden.

Tenslotte biedt ArboBenefits verzekeringsmogelijkheden om de financiële risico’s van loondoorbetaling bij ziekte af te dekken.

Kortom: een breed dienstenpallet gericht op ziekte en verzuim van personeel met een duidelijke missie. U als werkgever ontzorgen en maximale grip geven op personele perikelen. Meer grip betekent minder risico, zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

Verder lezen? Klikt u dan verder op onze website! Liever persoonlijk contact? Neemt u dan contact met ons op! 

Telefoon : 0113-275850